perjantai 29. syyskuuta 2017

Tämän hetken kosmetiikkasuosikit

Kosmetiikkasuosikit -haasteen sain Jenniltä. Kiitos hänelle :) Tässä teille minun suosikit.

Joitakin vuosia sitten minä, aina kaupassa käydessäni, ihastelin kauniin muotoisia ja värisiä purkkeja sekä purnukoita. Aina tuli kosmetiikkatuotteita hypisteltyäni tunne, että tämä minun on pakko saada, tätä minä tarvitsen. Niinpä kaapeistani löytyi jos vaikka mitä. Kaappeihini kun tein inventaariota, löytyi kosmetiikkatuotteita joidenka olemassaolo yllätti minut. Olen hyvin pitkälti mainosten orja, mutta nyt aikuisisällä olen tullut huomattavasti harkistevaisemmaksi ostosteni kanssa. Nykyään tyydyn hyväksi havaittuun, enkä enää tuhlaa rahojani kauniisiin purnukoihin mitkä sitten koristavat kaappini kätköjä.
Enää ei löydy puolillaan olevia rasvapurkkeja sieltä täältä, eikä hajuvesivarasto täytä kylpyhuonettamme ja meikeissäkin löytyy vain se mitä tarvitsen. Heräteostoksia ei tule enää tehtyä.

Haastan mukaan Oranssia blogin kirjoittajan Veeran sekä Kepsakkaa Elämää blogin rustailijan Kaisulin. Kertokaahan meille muillekin mitkä ovat lempi kosmetiikka tuotteenne tällä hetkellä?


Apteekista saatavat Vichyn -tuotteet sopivat herkälle iholleni hyvin, niinpä sen merkin tuotteet löytyvät lavuaarin reunalta kun kasvojani puhdistan ja kosteutan. Pakko on kertoa, että Vichyn kasvovesi on kaikista kokeilemistani kasvovesistä ainoa mikä ei allergisoi herkkää ihoani. 

Geelimäiset kosteusvoiteet sopivat herkälle ja kuivalle sekaiholle.

Työssäni joudun olemaan hyvinkin "hajuton", enkä muutenkaan tykkää uida hajuvedessä. Arkituoksuksi valitsen, lähes aina, Chanelin Chance -deodorantin.
Hyvin hillityllä meikillä ehostan itseniäni lähes aina.
 Ihoni tasoitan meikkivoiteella sekä kevyesti puuterilla. Poskipäitäni piristän Lumenen poskipunalla. Se on tuollaisessa hauskassa putkilossa ja koostumus on  voidemainen ja sen vuoksi helposti levittyvä sormin.
 Lumenen nuden väristä huuliöljyä käytän myös arkimeikissäni.

Sitten kun tahdon hiukan irrotella, laitan huulilleni Cliniquen pirteän punaista huulipunaa.






3 kommenttia:

  1. Kiitos hauskasta haasteesta. Aika vähän tulee kosmetiikkaa käytettyä, mutta jahka löytyy aikaa, voisin vilaista saisinko postauksellisen verran ehostusaineita kokoon. :D

    VastaaPoista
  2. Minäkin ajattelin etten poskipunaa tulisi käyttämään ikinä, mutta tuollaisen Lumenen poskipunan kun hankin, niin en osaisi enää ilman olla. Kyllä poskipuna tuo lisää eloa kasvoille.

    VastaaPoista
  3. Oo, kiitos haasteesta! Mun blogi on viettänyt hiljaiseloa ja nyt vihdoin ehdin vastata ja kirjoittaa kommentteja! Mielenkiintoinen haaste ja tulee ihan hyvään saumaan - laitan tämän heti luonnoksiin ja yritän ehtiä kirjoittaa aiheesta! :)

    VastaaPoista